+47 908 76 605 oddgeir@sydenhjem.no

Bolig til salgs

Gode råd før kjøp av bolig i Spania

Mange nordmenn ser etter feriebolig i Spania, og mange selger sine hytter i Norge og vil heller til varmere strøk. Det er mye til salgs og mange aspekter man må tenke på ved kjøp av bolig i Spania. Kjøpsprosessen er noe annerledes enn i Norge. For deg som kjøper er det viktig å tenke gjennom lokalisering. Avstand til strand, golfanlegg og andre funksjoner er viktig å tenke gjennom.

Bruk derfor god tid på å se på boliger før du bestemmer deg for kjøp. Undersøk hva som finnes i området du ønsker å bo i, lokale tjeneste tilbud og ulike aktiviteter. Det viktig at du har det du trenger rundt deg.

Benytt deg av meglerfirma som har holdt på noen år, og som har god kunnskap til området. Er du norsk er det også en stor fordel å velge en eiendomsmegler som snakker og som forstår norsk.

Feriehus på den spanske solkysten er en drøm for mange

Det er et stort utvalg av ulike boliger på Costa Blanca. Her vil man finne mange ulike alternativer og mange ulike prisnivåer. Alt fra enklere leiligheter og boliger som trenger noe oppussing, dyrere steder direkte på stranden og villaer i luksusklassen. Boligene er vanligvis dyrere jo nærmere havet man kommer. Det samme kan gjelde dersom boligen ligger i spesielt populære områder. Det er fantastiske muligheter å gjøre gode kjøp i Spania for tiden. Det er flere muligheter og alternativer ved brukt bolig. Da kan man finne eiendommer inne i byer, veldig nær strand og det en skulle ønske av tilknytning til golf og andre sports aktiviteter.

Områder for boliger

De små byene på Costa Blanca har beholdt mye av sin opprinnelige sjarm. Det er steder der det er få utenlandske turister, og det spanske livet går sin vante gang. Byene og landsbyene som ligger helt ned mot havet har hyggelige promenader med fisk- og skalldyr restauranter og flotte strender som strekker seg nesten hele veien langs kysten.
I Sydenhjem er vi eksperter på salg og utleie av alle typer hus og eiendommer, og i området Costa Blanca Syd har vi spesielt godt utvalg. Plasser som La Mata, Torrevieja, Rojales, Los Montesinos, Benjiofar og andre steder rundt Costa Blanca vil være gode valg dersom du ser etter ditt drømme hus i nærheten av en nydelig strand eller nær populære golf områder.

Sydenhjem er ikke bare en eiendoms konsulent når du er på jakt etter ditt drømmehus. Du vil også få god rådgivning innen alle aspekter vedrørende det spanske eiendomsmarkedet. For oss er det viktig du forstår området, derfor tar vi oss god tid til visnings-turer til de ulike eiendommene du er interessert i.

Selskapet tilbyr full eiendomsrådgivning og mange nyttige tjenester også etter at salget et gjennomført.

Share This