+47 908 76 605 oddgeir@sydenhjem.no

Om Sydenhjem

Nærhet, ærlighet og profesjonalitet

Vi er et norsk selskap, etablert i Arendal. Vi vil delta på ulike messer i Norge, og planlegger også tema kvelder angående boligkjøp i utlandet.  Det er enkelt å kontakte oss for å ta en prat om det du tenker på i forhold til bolig i Spania.

Selskapets verdier er nærhet, ærlighet og profesjonalitet. Vi har fokus på å tilby personlig eiendoms service, som dekker dine behov. Vi har et forberedt team som snakker ditt språk, fordi vi ønsker du skal føle deg hjemme hos oss. Du blir tatt godt vare på, slik at du skal kjenne at du er trygg gjennom hele kjøpsprosessen.

Vi er med helt fra kjøpsprosessen starter og er med også etter at du har kjøpt

I Sydenhjem ønsker vi å gjøre ditt kjøp i Spania enkelt. Det er derfor vi planlegger detaljene i alle steg som involverer kjøp av din eiendom.

For å gjøre det enklere for deg involverer vi oss med å skaffe utenlands identifikasjonsnummer (NIE), åpning av bankkonto og forespørsel om banklån, etc. Vi hjelper også til etter at kjøpet er gjennomført med nødvendige avtaler knyttet til vann, strøm etc. Vi kan også bidra med å finne håndverkere, knytte kontakt med møbelbutikker og gi råd deg for andre praktiske gjøremål knyttet til ditt nye hjem.

Share This