+47 908 76 605 oddgeir@sydenhjem.no

Kjøpe bolig i Spania

Det gode liv på Costa Blanca

  • Costa Blanca – Spanias beste strender
  • Costa Blanca tilbyr alt du trenger for ferie og langtidsopphold
  • Spanias beste klima med 320 soldager i året
  • Costa Blanca har tilbyr de beste flyforbindelsene til Norge, moderne sykehus, norsk skole, sjømannskirke og fantastiske golfbaner

Ditt nye feriehjem i Spania – Costa Blanca

På jakt etter moderne hus, leilighet eller penthouse leilighet i Spania? Det er fantastiske muligheter å skaffe seg topp moderne boliger i Spania. Vi har avtaler med profesjonelle utbyggere i Spania, som tilbyr moderne design, kvalitet og de beste løsninger.

Vi har mange eiendomsprosjekter med fantastisk beliggenhet, hvor vi tror dine forventninger vil bli innfridd. Tilgang til havet, flotte golfanlegg, gode servicetilbud, samt mange sports og fritidsaktiviteter betyr mye når man velger den ideelle bolig i Spania. Vi tilbyr alt fra enkle leiligheter, flotte boliger med direkte tilgang til stranden og villaer i luksusklassen.

ForrigeNesteI de siste årene har boligene i Spania fått moderne design, kombinert med god funksjonalitet. Det er flotte kjøkkenløsninger og store bad med meget god design. Boligene i Spania har også ofte gode store terrasser. Boligene er nøkkelferdige og i høy kvalitet både i utførelse og materialvalg. Noen foretrekker bolig nær sjøen og andre ønsker mer inntrukket fra kysten. De fleste anlegg i dag har svømmebasseng og gym til disposisjon. Det er kort vei til butikker og restauranter.

Områder for boliger

De små byene på Costa Blanca har beholdt mye av sin opprinnelige sjarm. Man finner steder der det er få utenlandske turister, og det spanske livet går sin vante gang. Det er også områder der Skandinaviske turister dominerer og det er mange møtepunkter for nordmenn. Byene og landsbyene som ligger helt ned mot havet har hyggelige promenader med fisk- og skalldyr restauranter og flotte strender som strekker seg nesten hele veien langs kysten.

Sydenhjem har et spesielt godt utvalg på Costa Blanca, i områdene som:

Benissa; Calpe, Altea, Albir, Finestrat, Benidorm, Alicante, Gran Alacant, Guardamar del Segura, Rojales, Quesada, Benjiofar, La Mata, Torrevieja, Punta Prima, La Zenia, Villa Martin, Cabo Roig, Mil Palmeras og flere andre steder rundt på Costa Blanca.

Dette vil være gode valg dersom du ser etter ditt drømme hus i nærheten av en nydelig strand eller nær populære golf områder. For deg som kjøper er lokalisering viktig. Avstand til strand, golfanlegg og andre funksjoner er viktig å tenke gjennom.

Vi anbefaler derfor at du tar deg god tid til å se på boliger før du bestemmer deg for kjøp. Undersøk hva som finnes i området du ønsker å bo i, lokale tjeneste tilbud og ulike aktiviteter.

Share This