+47 908 76 605 oddgeir@sydenhjem.no

Kontakt Sydenhjem i dag

Kontakt oss i dag – i Arendal og på Costa Blanca

Du er velkommen til vårt kontor i Arendal og i Guardamar del Segura på Costa Blanca. Våre medarbeidere er klare til å assistere deg, for å sikre at dine behov blir dekket.

Ringe oss gjerne, eller du kan kontakte oss på vår webside.

Vi vil gjerne treffe deg og vise deg områdene i Spania for at du skal finne ditt sted og ditt drømmehus.

Oddgeir Nord-Varhaug

Hei, jeg er Oddgeir. Jeg er daglig leder i Sydenhjem. Jeg tar gjerne en prat om mulighetene for en god plass å bo og ett sted å trives i Spania. Jeg har gode kunnskaper og kan gi gode råd om ulike alternativer for bolig i Spania. Jeg har lang erfaring fra annen internasjonal forretningsvirksomhet, herunder økonomi og finans. Jeg er opptatt av at en skal oppleve trygghet og forutsigbarhet ved kjøp av bolig i Spania. Du kan snakke til meg på norsk, svensk, dansk og engelsk. Håper vi kan prates snart!

Telefon: +47 9087 6605 / +34 688 20 87 83
E-post: oddgeir@naranjaspain.es

Arild Hansen

Hei, jeg er Arild. Jeg er markedsansvarlig i Sydenhjem. Jeg tar gjerne en prat om mulighetene for en god plass å bo og ett sted å trives i Spania. Jeg har lang erfaring med utleie / eiendomsutvikling, og har jobbet med salg, marked og internasjonal forretningsutvikling i mer enn 15 år. Du kan snakke til meg på norsk, dansk, svensk eller engelsk.

Telefon: +47 911 777 00
E-post: arild@sydenhjem.no

Giedre Sapiegiene

Hallo, jeg er Giedre. Jeg håper jeg kan dele med deg mine 10 års erfaring i eiendomssalg, gi deg de råd du trenger for enkelt å kjøpe din nye eiendom, vi kan snakkes på Litauisk, Russisk, Engelsk og Spansk. For meg er åpenhet og fremstå profesjonelt det fundamentale for selskapet. Jeg håper å møte deg snart.

Telefon: +34 640 057 062
E-post: giedre@naranjaspain.es

Share This