+47 908 76 605 oddgeir@sydenhjem.no

Nye prosjekter

Ditt nye feriehus i Spania

På jakt etter moderne hus, leilighet eller penthouse leilighet i Spania? Det er fantastiske muligheter å skaffe seg topp moderne boliger i Spania. I de siste årene har det vært stor etterspørsel etter nye feriehus i Spania. Det er mange utbyggere for tiden og tilbudet og utvalget av moderne feriehus i Spania er stort.

Boliger på Costa Blanca

Tilbudet av boliger på Costa Blanca er stort og variert. Vi har mange eiendomsprosjekter med fantastisk beliggenhet, der vi tror dine forventninger til bolig i Spania blir innfridd. Det at eiendommen har tilgang til havet, nærme flotte golfanlegg, gode servicetilbud, samt mange sports og fritidsaktiviteter betyr mye når man velger den ideelle bolig i Spania.

Moderne feriebolig i Spania

I de siste årene har boligene i Spania fått moderne design, kombinert med god funksjonalitet. Det er flotte kjøkkenløsninger og store bad med meget god design. Boligene i Spania har også gode store terrasser. Boligene er nøkkelferdige og i høy kvalitet i både utførelse og materialvalg. Noen foretrekker bolig nær sjøen og andre ønsker mer inntrukket fra kysten. Vi har boliger til salgs på Costa Blanca både nærme sjøen og nye flotte prosjekter bare i kort avstand med bil til solkysten. De fleste anlegg i dag har svømmebasseng og gym til disposisjon. Det er kort vei til det en skulle trenge av butikker og restauranter.

SYDENHJEM – Den beste service, ned til minste detalj

Vår kunnskap i området og gode avtaler med de største utbyggerne, gjør det mulig å tilby det beste utvalget av nye eiendommer langs hele kysten. Kjøp gjennom Sydenhjem AS betyr god innsikt og faglig kompetanse ved kjøp av bolig i Spania.

  • Vi er ikke bare en eiendoms konsulent når du er på jakt etter ditt drømmehus, men du vil også motta kvalifisert rådgivning for alle aspekter vedrørende det spanske eiendomsmarkedet. For oss er det viktig du forstår området, derfor tar vi oss god tid til visnings-turer til de ulike eiendommene du er interessert i.
  • I Sydenhjem ønsker vi å forenkle din tur. Det er derfor vi planlegger detaljene i alle steg som involverer kjøp av din eiendom, vi holder deg oppdatert med hele prosessen og du vil få all den informasjon du trenger på ditt eget språk.

Utvalgte boliger

Klikk på bildene for å se flere bilder av hver bolig.

Share This